Audit

VGR adviseerde Sparta een hekwerk te plaatsen op het bordes waar rolstoelgebruikers de wedstrijden volgen, de markering van de stadiontrappen aan te passen, het inrichten van invalidenparkeerplaatsen (ism de gemeente) en de aanschaf van een EVAC-chair.

Toets op maat

Na een korte inspectie van uw locatie, bespreken wij samen met u welke aspecten de toets zal omvatten. Daarna stellen wij een team samen dat uw locatie onderzoekt op basis van het Handboek voor Toegankelijkheid en vanuit het oogpunt van mensen met een motorische, visuele, auditieve en/of verstandelijke beperking.

Breed aanbod

VGR audit in concertgebouw De DoelenDe toets kan de entree en de publieksruimten van de locatie omvatten, de toegankelijkheid van de buitenruimte en de bereikbaarheid vanaf het OV en de parkeergelegenheid. VGR besteedt daarnaast uitdrukkelijk aandacht aan de veiligheid. Indien u dat wenst kunnen wij ook een mystery guest inschakelen die de bejegening van klanten met een beperking test. VGR kan de toegankelijkheid van uw website toetsen voor mensen met een visuele of verstandelijke beperking.

Realistische rapportage

Na de toets ontvangt u een met foto’s geïllustreerde rapportage waarin u de bevindingen en oplossingen vindt om de toegankelijkheid van uw locatie te bereiken of te verbeteren. VGR geeft realistische adviezen die rekening houden met de bouwkundige werkelijkheid van de locatie en de mogelijkheden van de organisatie. Onze aanbevelingen zijn concreet, kostenbewust en indien nodig hanteerbaar voor een aannemer.